Sprell

Butikken vår i Stavanger er full av sjarm, særpreg og atmosfære. Den ligger i et fint, gammelt knirkete trehus fra 1800-tallet, i den koselige gågata Søregata. Hos oss finner du fine kvalitetsleker, gaver og masse flott til barnerommet. 

Sprell ble etablert i 1995, og fikk navnet sitt i 1996. Den gang var det nesten var umulig å få tak i en god treleke i norske leketøysbutikker.

Heldigvis har det skjedd en del siden den gang, og på Sprell.no finner du i dag et mangfold av bra produkter til barn, og spennende interiør til barnerommet. Vi har mange leker i naturmaterialer, organiske tekstiler, og har fokus på god design og god kvalitet.

Hos oss finner du heller ingen monstre fra TV-skjermen eller reklamebaserte trendprodukter. I dag er Sprell blitt en kjede med åtte butikker i Oslo, Bærum Bergen og Stavanger. Vi har også en stor og fin nettbutikk - som du nettopp nå besøker! På Sprell.no skal du oppleve god service, rask levering og kunne gjøre en trygg handel Har du noe du vil fortelle oss - ris eller ros - så send oss gjerne en epost på kundeservice@sprell.no. Du kan også besøke oss på Facebook eller følge med Sprell på Instagram eller Pinterest

Velkommen hos oss!

 
 
 
 
 
 
Telefon:
23 22 22 21
Type (kategori)
shopping