Nytt og nyttig

Sommer i Stavanger

Hver onsdag i juli arrangeres Fjåge i Vågen med Food Court på nedre Torg fra kl.16-22 og gratiskonserter fra kl.18-23!

Velkommen til Stavanger sentrum!!!

Finn et Byhjerte

Når du er i byen de neste 2 ukene må du følge ekstra godt med. Vi gjemmer nemlig disse Byhjertene rundt omkring i hele sentrum hver dag frem til Siddisdagene. Du kan finne et Byhjerte i butikker, på kafeer, ute, inne på kjøpesenter - rett og slett over alt! Bak hvert eneste Byhjerte skjuler det seg en gevinst.

Hjertestarterkurs for medlemsbedrifter i Stavanger Sentrum as

Nå er det over to år siden vi satte fokus på livreddende førstehjelp og utdannet førstehjelpere. Denne gangen gjør vi dette i samarbeid med Røde Kors Førstehjelp. Flere av butikkene har utplassert hjertestartere og derfor er det viktig at en vet hvordan de skal brukes

17.mai hos Brødrene Pedersen

Mai er måneden for fest og de store anledningene - konfirmasjon, bryllup og feiring av Nasjonaldagen! Hos Brødrene Pedersen i Breigata har de alt du trenger for å pynte bord både ute og inne.

Akkurat nå og frem til 16.mai har de gode kampanjer på kjente merker.

ByBarn

Velkommen til Stavanger sentrum lørdag 13. mai!
ByBarn er en nystartet urban kulturfestival for hele familien som går av stabelen lørdag 13. mai 2017 i Stavanger sentrum.
Vi aktiviserer utvalgte deler av sentrum med kulturelle opplevelser for hele familien.

Interoptik Straen feirer 10 år!

Interoptik Straen fyller 10 år og gir deg 50% rabatt på komplett brille - det vil si både innfatning og glass. Tilbudet varer til og med 13. mai

og gjelder også når du bestiller synsundersøkelse i perioden.

1.mai i Stavanger

Arbeidernes internasjonale kampdag markeres over hele landet! Her er dagens program for Stavanger.

Bypåske

Bypåske er en god påske!

Ta en tur på kino, besøk byens museer eller ta en rusletur i gatene som er litt roligere enn vanlig. På påskeaften har flere av byens butikker åpnet.

Made with Hart på skolebenken i Milano

Onsdag 29.mars reiste Alexander Hart og Mathias Made Wijk fra Made with Hart til Milano for å starte på Fashion Executive program på Bocconiuniversitetet i Milano. Med seg på turen har de også Kevin som er daglig leder for Made With Hart i Oslo.

-Tenk at en liten butikk som designer egne skjorter og dresser på 25 kvm i Kirkegata i Stavanger skal til Milano og lære av verdens eldste, mest respekterte og innflytelsesrike selskaper i hele motebransjen sier Alexander Hart, co-founder i Made with Hart.

The Body Shop feirer 30år!

Tenkt at det har gått 30 år siden The Body Shop åpnet i Østervåg! I løpet av årene har det blitt mange kunder som har kjøpt deilige, duftende såper og kremer og fått nyttige sminketips! Tusen takk for fantastisk service og gratulerer med dagen! The Body Shop feirer med -30% på alle varer torsdag 30.mars-lørdag 1.april!

Sider