Nytt og nyttig

Bypåske 2020

I år vil nok mange av dere oppleve en litt annerledes og spesiell påske. Vi vil gjøre det vi kan for at du kan få en litt hyggeligere hjemmepåske og har derfor samlet noen av godbitene byene har å by på.
Her håper vi du finner noe som faller i smak - enten du velger å handle i en av våre flotte butikker eller i deres digitale løsninger.

Endrede åpningstider og stengte butikker

Det er tøffe tider for alle og de aller fleste butikkene har reduserte åpningstider og en del av byens butikker ser seg nødt til å stenge dørene for en periode. Nedenfor finner du en oversikt over hvilke butikker som har stengt og hvilke som har reduserte åpningstider . Du kan likevel handle i flere av butikkene og få varene levert hjem til deg.Se saken over for hvordan!

Hvis ikke du kan komme til byen – så kommer byen til deg!

Mange av oss er nå i karantene og har ikke lov å dra til byen. Noen av oss vil heller ikke for vi har en eller flere i familien som faktisk ikke tåler å bli syk. Men kan du ikke komme til byen - så kan byen komme til deg! Flere av våre medlemsbutikker er med i en felles hjemkjøringsordning slik at du kan få varene dine kjørt hjem helt gratis. Her kan du se hvilke butikker det gjelder.

Brukt - og vintagemarkeder i Fargegata

Den siste søndagen i måneden er du invitert til brukt - og vintagemarked i Fargegata. Her kan du selge klær, bøker, kjøkkenutstyr eller annet. 

Torgbodene

Årets markedssesong i Torgbodene starter etter påske og vil vare til og med høstferien.
I sesongen vil det være markedshandlere i bodene fra torsdag til lørdag de aller fleste ukene, men ønsker vi at det skal være liv hele uken.  I helgene vil vi ha en del konseptmarkeder og sammen med Bondens marked, foodtrucker og andre som kan bidra til gode markeder. Eksempler på konseptmarkeder kan være kaffe- og te marked, antikkmarked, blomstermarked eller andre typer marked som er interessante for byens befolkning.

Vinterferie i Stavanger

Den siste uken i februar er det vinterferie i Stavanger og som vanlig er det mye gøy å finne på for både små og store. Ta med barna eller barnebarna til byen, besøk Isbanen ved Oljemuseet og ta gjerne turen innom et av museene. Når dere blir sultne så har vi mange kafeer og restauranter som passer for alle smaker og lommebøker.
Her finner dere programmet for hele uken.

Sentrumshelt 2019

For andre gang i historien ble utmerkelsen SENTRUMSHELT delt ut. Prisen for 2019 gikk til Terje Emil Knutsen i Stavanger kommune for sitt utrettelige engasjement og store innsats for å tilrettelegge gjennomføringen av store og små aktiviteter og festivaler i byen. Gjennom sitt arbeid som arrangementskoordinator i Stavanger kommune er han med på å styrke Stavanger sentrum og øke byens attraktivitet.
 

Årets butikk 2019

Under Kickoff for medlemsbedrifter i Stavanger Sentrum AS mottok Koch Parfymeri prisen for Årets butikk 2019. I tillegg til heder og ære fikk vinnerne en premie fra Stavanger Aftenblad som bestod av annonsering til en verdi av 58000,-.

Isbanens åpningstider julen

Isbanen er åpen i hele julen med unntak av julaften. Her har du oversikt over åpningstidene:
23.des: kl.12-18
24.des: stengt
25.-30.des: kl.12-18
31.des: kl.12-16
1.-3.jan: kl.12-18
Velkommen!

 

 

Åpningstider Isbanen

Isbanen har følgende åpningstider til og med 1.mars 2020:
Mandag-fredag kl.16-20
Lørdag og søndag kl.12-18

Vinterferie 24.-01.mars kl.12-18

Sider