Aktuelt fra Stavanger Sentrum

Åpningstider Isbanen

Isbanen har følgende åpningstider til og med 1.mars 2020:
Mandag-fredag kl.16-20
Lørdag og søndag kl.12-18

Vinterferie 24.-01.mars kl.12-18

Les mer

Torgbodene

Årets markedssesong i Torgbodene starter etter påske og vil vare til og med høstferien.
I sesongen vil det være markedshandlere i bodene fra torsdag til lørdag de aller fleste ukene, men ønsker vi at det skal være liv hele uken.  I helgene vil vi ha en del konseptmarkeder og sammen med Bondens marked, foodtrucker og andre som kan bidra til gode markeder. Eksempler på konseptmarkeder kan være kaffe- og te marked, antikkmarked, blomstermarked eller andre typer marked som er interessante for byens befolkning.

Les mer

Vinterferie i Stavanger

Den siste uken i februar er det vinterferie i Stavanger og som vanlig er det mye gøy å finne på for både små og store. Ta med barna eller barnebarna til byen, besøk Isbanen ved Oljemuseet og ta gjerne turen innom et av museene. Når dere blir sultne så har vi mange kafeer og restauranter som passer for alle smaker og lommebøker.
Her finner dere programmet for hele uken.

Les mer

Sentrumshelt 2019

For andre gang i historien ble utmerkelsen SENTRUMSHELT delt ut. Prisen for 2019 gikk til Terje Emil Knutsen i Stavanger kommune for sitt utrettelige engasjement og store innsats for å tilrettelegge gjennomføringen av store og små aktiviteter og festivaler i byen. Gjennom sitt arbeid som arrangementskoordinator i Stavanger kommune er han med på å styrke Stavanger sentrum og øke byens attraktivitet.
 

Les mer

Årets butikk 2019

Under Kickoff for medlemsbedrifter i Stavanger Sentrum AS mottok Koch Parfymeri prisen for Årets butikk 2019. I tillegg til heder og ære fikk vinnerne en premie fra Stavanger Aftenblad som bestod av annonsering til en verdi av 58000,-.

Les mer