Aktuelt fra Stavanger Sentrum

Hvis ikke du kan komme til byen – så kommer byen til deg!

Mange av oss er nå i karantene og har ikke lov å dra til byen. Noen av oss vil heller ikke for vi har en eller flere i familien som faktisk ikke tåler å bli syk. Men kan du ikke komme til byen - så kan byen komme til deg! Flere av våre medlemsbutikker er med i en felles hjemkjøringsordning slik at du kan få varene dine kjørt hjem helt gratis. Her kan du se hvilke butikker det gjelder.

Les mer

Endrede åpningstider og stengte butikker

Det er tøffe tider for alle og de aller fleste butikkene har reduserte åpningstider og en del av byens butikker ser seg nødt til å stenge dørene for en periode. Nedenfor finner du en oversikt over hvilke butikker som har stengt og hvilke som har reduserte åpningstider . Du kan likevel handle i flere av butikkene og få varene levert hjem til deg.Se saken over for hvordan!

Les mer

Byen er åpen

Det er en vanskelig tid vi går i møte og saker og ting endrer seg veldig raskt.

Les mer

Torgbodene

Årets markedssesong i Torgbodene starter etter påske og vil vare til og med høstferien.
I sesongen vil det være markedshandlere i bodene fra torsdag til lørdag de aller fleste ukene, men ønsker vi at det skal være liv hele uken.  I helgene vil vi ha en del konseptmarkeder og sammen med Bondens marked, foodtrucker og andre som kan bidra til gode markeder. Eksempler på konseptmarkeder kan være kaffe- og te marked, antikkmarked, blomstermarked eller andre typer marked som er interessante for byens befolkning.

Les mer

Vinterferie i Stavanger

Den siste uken i februar er det vinterferie i Stavanger og som vanlig er det mye gøy å finne på for både små og store. Ta med barna eller barnebarna til byen, besøk Isbanen ved Oljemuseet og ta gjerne turen innom et av museene. Når dere blir sultne så har vi mange kafeer og restauranter som passer for alle smaker og lommebøker.
Her finner dere programmet for hele uken.

Les mer