Aktuelt fra Stavanger Sentrum

Velkommen til kundekveld torsdag 20.september

Torsdag 20.september er du invitert til kundekveld i Stavanger sentrum. Lær mer om trøffelprodukter, ta en mini hudpleie og bli kjent med helt nye produkter.

Du kan mingle fra sted til sted, enkel servering, forfriskninger underveis og

utsøkte smaksprøver fra Chili Chocolate!

Les mer

NM-veka

Region Stavanger og Rogaland idrettskrets har i lengre tid samarbeidet for å bidra til etableringen at NM Veka i vår region. NM Veka baserer seg på et svensk konsept hvor det nasjonale kringkastingsselskapet, sammen med idrettsforbundet i Sverige, arrangerer og dekker en uke med nasjonale mesterskap i en region – samtidig. Etter en prosess som har involvert både politiske- og administrative ressurser i kommunene Randaberg, Sandnes, Sola, Stavanger og Rogaland fylkeskommune kunne representantene den 5. september 2017 slippe jubelen løs for at NM-uka 2018 og 2019 vil bli etablert i vår region.

Les mer

Timetilbud torsdag 14.juni

Siddisdager betyr langåpent i byen og ekstra gode tilbud! Tradisjonen tro kjører vi på med noen ekstra gode tilbud torsdag 14.juni fra kl.19-22. Se alle tilbudene under

Les mer

Siddisdager

14.-16. juni inviterer vi til Siddisdager i Stavanger sentrum. Ekstra gode tilbud, den gode byopplevelesen og marked på Torget.

Her kan du se programmet for dagene og de gode tilbudene.

Les mer