Aktuelt fra Stavanger Sentrum

Åpningstider julen 2017

Åpningstider julen 2017

Vi anbefaler utvidet åpningstid til kl.20 og 18 på lørdager fra 4.desember.

Vi vil ha åpent følgende søndager:

Les mer

Møte om Vipps

Vipps som betalingsløsning for butikker og serveringssteder er i stadig utvikling. Sparebank 1, SR-Bank ønsker å vise dere hvilke muligheter Vipps kan gi dere for å øke salget.

Les mer

Gode tips til Farsdag

På søndag feirer vi farsdag og butikkene i sentrum har alt du trenger for å gi far en ekstra spesiell dag; kaffe og te for enhver smak hos Kaffehuset i Østervåg eller håndlaget sjokolade hos Chili Chocolate i Søregata. Kanskje er det behov for et par strømper eller et slips? Da kan de hjelpe deg både hos Rolfsen og Roan i Kirkegaten. Er du ikke helt sikker på hva den beste gaven kan være, så gi far et sentrumsgavekort. Da velger han selv om gaven skal være hard eller myk, spiselig, kulturell eller opplevelsesrik.

Foto: Eirik Halvorsen

Les mer

Aftenbladets Pepperkakeby

Finn fram forkle, stekebrett og glasur – det er tid for å skape Rogalands
største pepperkakeby! I år flytter byen inn på Norsk Oljemuseum og blir
mer magisk enn noensinne. Byen åpner søndag 3. desember, men først må det jo bakes og bygges!

Les mer

Haustmarken 2017

Haustmarken-popup i Søregata 30, Oktoberfest "Fjåge i Vågen" og Oktoberfest for barna, tenning av vinterlys i Fargegata med offisiell åpning av Ordfører Kristine Sagen Helgø, Barnas Elleville lørdag på Arkaden, Bondens marked og Marked i sentrum. I tillegg mange supergode tilbud hele helgen. Velkommen til byen!

Les mer