Lind+ Nilsen+ Fuentes+ Holm - Stavanger Konserthus

Arrangør : Stavanger Konserthus og Nordic Live

Kl 20.00 - 22.00

Biletter :

www.stavanger-konserthus.no


10 år har gått siden Espen Lind, Kurt Nilsen, Alejandro Fuentes, Askil Holm sist hadde sin forrige konsertserie i Norge - nå kommer de til Amfiet utenfor Konserthuset!

I fjor høst kom Espen og Kurt sammen for å spille litt gitar, synge og mimre. Det ga umiddelbar mersmak. Kjemien og godfølelsen vokste raskt. Det som hittil hadde vært unevnelig, var nå helt uunngåelig. To telefoner ble tatt og hos både Alejandro og Askil var konklusjonen et rungende og entydig «Ja!»

Gutta har siden da hatt utallige øvinger, tatt opp igjen gamle låter fra de forrige albumene og gravd i skattekammeret av låter de elsker. Summen av dette har blitt en forrykende feiring av musikken – av norske og internasjonale hits – en rekke av folkekjære og tidløse sanger.

«Dette kommer til å bli vanvittig gøy både for oss og for publikum. Vi klinker til, og skal lage fest hver kveld vi går på scenen. We're gonna party like it's 2009!» – ler Kurt.


Selv om gutta nå er familiefedre og har blitt 10 år eldre, hindrer ikke det viljen til å dra ut på en 3 måneder lang sommerturné. «Det blir en tidsreise i dobbel forstand. Publikumet vårt har også blitt eldre siden vi sist var på veien. Denne gangen utvider vi repertoaret vårt. Flere låter, større bredde, større produksjon og enda flere hits. Det norske publikumet fortjener en festkveld som dette – og vi gleder oss!» sier Espen.

- Får vi høre Hallelujah & Boys of Summer igjen?
«Ja, selvfølgelig. De som så oss i 2006 og 2009 vil kjenne seg godt igjen. Men også de som var barn den gangen vil kose seg nå. God musikk og god stemning treffer alle! Det blir flest nye låter vi aldri har opptrådt med før. Vi er klare til å lage fest!», melder Askil.

Det som startet med en stillferdig versjon av Cohens «Halleljujah» på Skavlan i 2006, ble etterfulgt av en landsdekkende Norgesturné, Spellemannpris og tre randsfylte Oslo Spektrum.
I 2009 gjentok de suksessen med nok en imponerende turné, mer enn 120.000 konsertbilletter ble solgt - og nok en gang fikk publikum oppleve energien og gleden fra artistene.

10 års pause er over. Gutta er tilbake. Ta med deg noen du er glad i og gjør deg klar for en fantastisk musikalsk aften - med fest, allsang og stemning!

Arrangør: Nordic Live i samarbeid med Stavanger konserthus
Aldersgrense: 18 år, ingen vergeskjema

Fredag, 26. juli 2019